• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular

SAYIN ÜYELERİMİZ ve DOĞANBEYLİ HEMŞEHRİLERİMİZ DERNEĞİMİZE KATKILARINIZI BEKLİYORUZ.


DERNEĞİMİZ VE SİTEMİZLE İLGİLİ DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİZİ ZİYARETÇİ SAYFASINA YAZABİLİRSİNİZ.


SEYİT ALİ TÜZ HOCAMIZ PAZAR GÜNLERİ  İKİNDİ NAMAZINDAN SONRA  DERNEK BİNAMIZDA HADİS DERSLERİ YAPMAKTADIR. HEMŞEHRİLERİMİZE DUYRULUR


İstanbul Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
2022-2023 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİ BURS MÜRACATLARI BAŞLAMIŞTIR.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YÜKSEK ÖĞRENİM BURSU ALMAK İSTEYEN DOĞANBEYLİ ÖĞRENCİLERE ÖNEMLE DUYRULUR

 

BURS BAŞVURUSUNU ANCAK ANNE-BABASI VEYA YALNIZ BABA,YALNIZ ANNESİ BEYŞEHİR DOĞANBEY MAHALLESİNDEN OLANLAR YAPABİLİR

DOĞANBEYLİ ÖĞRENCİLERE BURS VEREN ÜÇ KURUM VARDIR.

1. İZMİR'DE KURULMUŞ OLAN: "DOĞANBEY EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA VAKFI" Ailesi İzmir'de ikamet eden öğrencilere burs vermektedir.

 

2. İSTANBUL'DA KURULMUŞ BULUNAN: "DOĞANBEYLİLER EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ"  Ailesi  İstanbul, Konya ve ilçelerinde ikamet eden öğrencilere burs vermektedir.

 

3. DOĞANBEY'DE KURULMUŞ BULUNAN: "DOGANBEY  SOSYAL  YARDIMLAŞMA  VE DAYANIŞMA DERNEGİ" Ailesi  Doğanbey'de ikamet eden öğrencilere burs vermektedir.

 

DOĞANBEYLİLER EĞİTİM KÜLTER VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİNE BURS İÇİN MÜRACAT EDEN ÖĞRENCİLERE DUYURUMUZ

 

- 01 EYLÜL-10 EKİM 2022 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

 

- 10 EKİM 2022 TARİHİNDEN SONRA GÖNDERİLEN BELGELER KABUL EDİLMEYECEKTİR.

 

- SİTENİN  SOL TARAFINDAKİ  BURS KOŞULLARI BÖLÜNDE  "İSTENEN BELGELER"  10 MADDE TEK TEK OKUNARAK: ÖRNEK-1,2,3,4,5,6 FORMLARININ ÇIKIŞI ALINDIKTAN SONRA OKUNAKLI BİR ŞEKİLDE DOLDURULACAK, DİĞER DÖRT BELGE İLE BİRLİKTE TARATILARAK dekyader@hotmail.com E-POSTA ADRESİMİZE GÖNDERİLECEKTİR.

 

- BELGELER ALINDIKTAN SONRA SİZLERE MUTLAKA "ALINDI" CEVABI VERİLECEK VEYA BELGESİ EKSİK OLANLAR İÇİN HANGİ BELGESİ EKSİKSE BİLGİLENDİRİLECEKTİR.

 

- ÖĞRENCİ BELGELERİNİ ADRESİMİZE GÖNDERDİĞİ HALDE BİZDEN ALINDI CEVABI GELMEDİ İSE DERNEK BAŞKANI SEYİT ALİ TÜZ'ÜN 0530 346 1755 NOLU TELEFONUNA BİLDİRECEKLERDİR.

 

- ELDEN VEYA KARGO İLE BELGE KABUL EDİLMEYECEKTİR.

 

- GEÇEN YILLARDA BURS ALMIŞ OLSA BİLE HER SENE İÇİN TEKRAR MÜRACAT EDEREK YENİ BELGELERİ GÖNDERECEKTİR.

 

- MÜRACAATLAR TAMAMLANDIKTAN SONRA HER ÜÇ KURUM TARAFINDAN İSİMLER KARŞILAŞTIRILACAK İKİ TARAFA BİRDEN MÜRACAT EDENLER BURS HAKKINI KAYBEDECEKTİR.

 

BURS NETİCELERİ EKİM AYININ SONLARINDA AÇIKLANACAK BURSLAR İSE KASIM AYINDAN İTİBAREN ÖDENMEYE BAŞLANACAKTIR.

 

BAŞARILAR DİLERİZ

YÖNETİM KURULU BİLGİ İÇİN

Dernek Başkanı Seyit Ali Tüz 0530 346 17 55


Okunma Sayısı: 1173


35.172.164.32








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
mehmet karagözoğlu
1976-78 yıllarında ortaokulda türkçe öğretmenliği yaptım. eski dostlar ve öğrencilerim yazarsa sevinirim.Allaha emanet olun.selamlar.mail adresim karagoz562003@yahoo.com

zeynep çelen
iyi günler.Derneğinizin üniversiteli öğrencilere vermiş olduğu burs yardımından yararlanmaktayım .Burs için tüm ügelerinize ve tüm yardım severlere çok teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun .


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler
© Copyright 2019  V4.0 Tüm Hakları Saklıdır. Hazır Dernek Sitesi | Hazır Köy Sitesi
Top